De Groene Sector Vakbeurs 2017

DE VAKBEURS VOOR DE GROENE BRANCHE

Bent u klaar voor de 18e editie van hét kennis- en contactmoment voor de groene branche? Noteer alvast in uw agenda: De Groene Sector Vakbeurs vindt weer plaats op 10, 11 en 12 januari 2017 in de evenementenhal te Hardenberg.

In de afgelopen 17 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. U ontmoet o.a. kwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid uw groene netwerk uit. Kom daarom ook zeker langs op de stand nummer 152 van Huysmans Kwekerijen en bekijk ons assortiment buxus, taxus en prunus en informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Dit jaar staat de beurs in het teken van verandering. Stilstand is immers achteruitgang. De beurs is groter dan voorgaande jaren en er is weer van alles te beleven. Kijk voor het volledige programma op de website van De Groene Sector Vakbeurs.

Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs 2017 heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot verandering en daarmee tot verbetering van uw bedrijfsvoering. 

Wij hebben er zin in en kijken uit naar uw bezoek!

Team Huysmans Kwekerijen
Stand nummer 152

Vakbeurs januari 2 6